7 mérföldes csizmában heted7 határon

Ebben az évben immár ötödik alkalommal hirdeti meg a vásárúti József Attila Alapiskola és Óvoda a CSEMADOK Dunaszerdahelyi Területi Választmányának és a Pedagógusszövetség támogatásával Szlovákiában a játékos mesevetélkedő sorozatot az alapiskolák 2-3-4. osztályos tanulói számára.

A vetélkedőre 4 fős csapatok nevezhetnek, melyek alakíthatók osztályokban, de elfogadjuk vegyes összetételű csapatok jelentkezését is. Ez az a játék, ahol a részvétel sokkal fontosabb, mint a győzelem! A közös „nyereség” a mesék olvasása, a közös játék öröme!

A játék során a versenybe bekapcsolódó csapatok értékes ajándékokat kapnak az egyes megmérettetéseken .

Iskolánként minimum 2 csapat nevezését várjuk, felső határ nincs.

Nevezni csak a mellékelt összesített iskolai nevezési lapon lehet!

 Nevezési határidő:                 2012. december 10-ig

Cím:                                       József Attila Alapiskola és Óvoda

930 13 Trhová Hradská, Školská 492

Nevezési díj: 5 € / csapat

A nevezési díjat átutalással (OTP banka DS 7711542/5200 Variabilný symbol:7 ) lehet befizetni.

 A nevezés elfogadásának feltétele a nevezési lap elküldése, illetve a nevezés díj befizetése a fenti határidőig. A nevezési lap a következő linken található, letölthető:

http://www21.zippyshare.com/v/84840479/file.html

A nevezési lapot és a befizetést igazoló átutalás másolatát kérjük levélben az iskola címére elküldeni. Kérjük a borítékra írják rá: 7mérföldes.

Az idei játék keretét Gárdonyi Géza meséi és népmesék adják. Az ismert történetek felidézik kedvenc mesehőseink kalandjait, de találkozhatunk eddig még nem ismert szereplőkkel is, határon innen és túl!

A részletes menetrendet, a mesék listáját a nevezés után küldjük meg az iskoláknak.

Az első két fordulóra az iskolában kerül sor, ezt követik a körzeti, majd a területi elődöntők (az iskola körzetében lévő szervező iskolában), szlovákiai döntő (Vásárúton), majd 2013. májusában kerül sor az Országos Döntőre (Magyarországon, Szegeden). 

 Bővebb információ kérhető a 031/5581287–es /iskola/  vagy a 0908/151 651-es telefonszámon Mózes Hajnalka szervezőnél, vagy a 7merfoldes@gmail.com e-mail címen.

A szervezőség szeretettel várja az érdeklődőket!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .