Tisztelt szlovákiai magyar Pedagógusok, Kedves Szülők és Diákok!

Illés Sándor vagyok, a szlovákiai magyar kamaszok magazinjának, a Mizujs?!-nak az új főszerkesztője.

A Lilium Aurum Kiadó és jómagam azon dolgozunk, hogy folyóiratunk a 2013/2014-es tanévben kiegészített tartalommal és megújult külsővel, hónapról-hónapra újból megjelenhessen. Ez azt jelenti, hogy a rovatok bővített formában kerülnek megjelenésre, ugyanakkor új rovatokkal gazdagodik az újság, amelyek jobban közelítenek a szlovákiai magyar kultúra felé. Számonként bemutatásra kerül majd egy-egy középiskola az idősebb diákok számára, hogy tágítsuk a látókörüket és ezzel szélesebb spektrumú skálát kínáljunk a továbbtanulásra. Különböző meglepetésekkel is készülünk, mint például: poszter, színes matrica és egyéb apró ajándékok.

Sajnos minden tervünk és elképzelésünk annak függvénye, hogy a Szlovák Kormány által megítélt támogatást mikor folyósítják. A Lilium Aurum Kiadó minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a felső tagozatosaink számára újra legyen egy folyamatosan megjelenő magazin. A lap ára (0,50 euro) nem változik (a postaköltségek alakulását az előző posztban láthatják http://katedra.sk/2013/09/05/mizujs-elofizetesi-dijak/). Azon kedves Pedagógusok, akik a lapterjesztésben közreműködnek, az előfizetési díj 20%-át készpénzben megkapják, ha úgy döntenek, hogy a pénz helyett könyvet szeretnének inkább a Lilium Aurum készletéből ( lásd : www.liliumaurum.sk), azok a folyóirat árának 30%-ért rendelhetnek a kiadótól.

Tisztelt Pedagógusok, kérem Önöket, hogy a fenti információkat jutassák el minél több kollégájukhoz és a diákokhoz, hogy a folyóirat megjelenéséig a párbeszéd köztünk megmaradhasson.

 

 

Baráti tisztelettel:

 

Illés Sándor főszerkesztő


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .