Ilyen házról álmodom – alkotói pályázat

Hol szeretnél lakni felnőttként? Nyüzsgő városban, békésebb kis faluban, vagy a természet közelében erdőszéli, vízparti otthonban? Kicsi, kuckós házikót, vagy tágas otthont képzelsz el magadnak? Hiszel benne, hogy a fantasztikus filmekben, képregényekben látott épületek vesznek majd körül, mire felnősz? Mutasd meg, te milyen házat szeretnél!

Rajzolj, fess, vagy ragassz!

 

A főnyereményt, az Acer Iconia A1 tabletet az összes beérkezett pályamű közül a zsűri által legjobbnak ítélt munka alkotója kapja.

További nyeremények:

Az I. korcsoportban a zsűri által legjobbnak ítélt alkotás 7 és 10 év közötti alkotójának nyereménye: ajándékcsomag.

A II. korcsoportban a zsűri által legjobbnak ítélt alkotás 11 és 14 év közötti alkotójának nyereménye: ajándékcsomag.

A ludbriko facebook oldalán megszavazott közönség díjas alkotás készítőjének nyereménye: ajándékcsomag.

A szakami zsűri által kiválasztott 3 legjobb kép megjelenik a Fundamenta Lakáskassza Otthonok és megoldások című magazinjában.

 

Ki vehet részt a pályázaton?

7-től 14 éves korig bárki, akinek a szülői felügyeleti jogkört gyakorló törvényes képviselője a játékban való részvételhez hozzájárulását adja, regisztrál.

 

Regisztráció

Regisztrálni18. életévét betöltő, szülői felügyeleti jogkört gyakorló törvényes képviselő email címéről és az Ő kifejezett és egyértelmű hozzájárulásával lehet a http://ludbriko.hu/ilyen-hazrol-almodom-alkotoi-palyazat/ lap alján található regisztrációs felületen.

 

A pályamű

Készíts egy képet álmaid házáról A/4-es vagy A/3-as méretben!

A kép lehet rajz, festmény vagy kollázs. Dolgozhatsz színes ceruzával, zsírkrétával, filctollal, grafittal, bármilyen festékkel.

Miután elkészült a pályamű jobb alsó sarkába írd oda a nevedet!

Szkenneld be, vagy fotózd le az alkotásod! Az értékelés miatt fontos, hogy az elkészített fénykép nagyméretű legyen. (Javasolt beállítás a fényképezőgépen: 3 M (2048 x 1216))

A regisztráció során használt emailcímről küldj egy emailt, és mellékeld alkotásod fentiek szerint elkészített képét! Az emailben írd meg a neved, életkorod, és ha van kedved, néhány mondatban mesélj is álmaid házáról!

Pályaművedet postán is elküldheted. Cím: 1052 Budapest, Váci utca 19-21. (Figyelem! regisztráció ekkor is szükséges!). Fontos, hogy a postán elküldött pályázaton legyen feltüntetve az alkotó neve, életkora és a regisztrációnál megadott e-mailcím. A postán küldött pályázat hátoldalán ismételten meg kell jelölni a nevet és lakcímet.

A regisztráció nélkül küldött alkotásokat a címzett a feladó nevére visszaküldi, ennek lehetetlensége esetén (pl.: elégtelen cím) a beküldött alkotások 30 nap után megsemmisítésre kerülnek.

 

Beküldési határidő

2013. november 30.

 

A zsűri

A beérkezett pályázatokat elbíráló zsűri tagjai közt lesz kreatív szakember, illusztrátor, építészmérnök és a Fundamenta Lakáskassza képviselője.

 

Közönségszavazás

A ludbriko facebook oldalán 2013. december 9-én déli 12 órától december 13-án déli 12 óráig tartott közönségszavazáson legtöbb szavazatot kapott pályamű alkotója kapja a közönségdíjat.

(Fontos, hogy nem a szavazókat díjazzuk azért mert szavaznak, hanem a pályaműveket!)

 

Eredményhirdetés

A díjazott pályaművek alkotóinak névsora 2013. december 14-én jelenik meg a fent közölt honlapon.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .