Meghívó a Pénzes István Anyanyelvi vetélkedő döntőjére

Kedves Döntős Csapatok,

 

a Katedra Alapítvány nevében szeretettel meghívom Önöket a Pénzes István Anyanyelvi Vetélkedő országos döntőjére, melyre 2014. május 9-én, pénteken, 9. 00 órai kezdettel kerül sor a dunaszerdahelyi Magyar Tannyelvű Építészeti Szakmunkásképző Iskolában (Szabó Gyula utca 1.) Az irodalmi verseny döntőjére másnap, szombaton kerül sor.

 

Szervezési tudnivalók:

–       A döntőben való részvétel feltételeként kérjük Önöket, április 16-áig fizessék be az utolsó fordulóhoz szükséges illetéket – csapatonként 10 Eurót a Katedra Alapítvány bankszámlájára a megfelelő azonosítószám feltüntetésével. A bizonylat szkennelt képét, kérem, válaszlevélben küldjék el.

  • Katedra Alapítvány – Nadácia Katedra, Palác Duna Palota, Galantská cesta 658/2F, 929 01 Dunajská Streda
  • számlaszám: 1014769018/1111 Unicredit Bank. A Pénzes István Anyanyelvi Vetélkedő azonosítókódja (variabilný symbol): 2013009.

–       A távolabbról érkezők számára igény esetén csütörtök éjszakára biztosítunk szállást az építészeti szakközépiskola kollégiumában. Kérem az érintett csapatokat, április 16-áig értesítsenek ezen igényükről.

–       A verseny a délelőtt folyamán zajlik, 12.00-től mindenkit meghívunk ebédre, majd várhatóan 13.00-kor eredményhirdetéssel zárjuk a rendezvényt.

–       Az országos forduló gyakorlataihoz ajánlom figyelmükbe Pénzes István anyanyelvi játékokat tartalmazó gyűjteményeit.

 

Izgalmas felkészülést, örömteli nyelvi játékokat kívánok!

 

Szívélyes üdvözlettel – Petres Csizmadia Gabriella

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .