Nyílt napok a Selye János Gimnáziumban

A komáromi Selye János Gimnázium november 18-19-én nyílt napokat rendez az alapiskolák 9. osztályos tanulói számára. Sok szeretettel várjuk a mostani kilencedikes tanulókat, terveink szerint négy osztályt indítunk 120 diákkal.

A másfél órás program első részében az általános iskolákból érkezett érdeklődő végzős diákoknak és szüleiknek bemutatják a gimnázium múltját és jelenét, majd iskolánk vezetősége tájékoztatja őket a gimnáziumban folyó oktatásról, az új érettségi vizsgákról, az iskolán kívüli tevékenység különböző formáiról, a tavalyi iskolaév legnagyobb sikereiről, valamint a főiskolai–egyetemi továbbtanulás lehetőségeiről. A második részben a diákok óralátogatásokon vehetnek részt, a szülők és pedagógusok pedig kötetlen beszélgetés során kaphatnak választ kérdéseikre, például a kollégiumi elszállásolás lehetőségére. A nyílt napok minden évben nagy sikert aratnak, hiszen a két nap alatt több járás több mint negyvenen felüli iskolájából szoktak részt venni ezen a rendezvényen. Reméljük, a tavaszi felvételi időszakban sokan választják majd megint közülük a Selye János Gimnáziumot.

Jövőre szeretnénk nyitni egy primo osztályt is 28 diákkal, majd február-március körül ekkor is tartunk nyitott napokat. Bővebb információt a www.sjg.sk honlapon kaphatnak gimnáziumunk nevelői-tanítói munkájáról.

Králik Zsuzsanna


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .