Az Építészeti Szakközépiskola Dunaszerdahely, Szabó Gyula 1. ismét a pályaválasztási börze résztvevője volt

A Dunaszerdahelyi Járási Munka-, Szociális és Családügyi hivatalnak köszönhetően immár kilencedik alkalommal nyílt lehetőség arra, hogy a középiskolák bemutatkozzanak a pályaválasztási börzén az alapiskolák végzős diákjainak.
Mariana Lelkesová a munkaügyi hivatal képviselője megnyitó beszédében rámutatott, hogy milyen fontos ráébreszteni a diákokat arra, hogy az építőipari szakmák iránt is egyre nagyobb legyen az érdeklődés. Tanáraink és diákjaink ezt a tényt mégjobban alátámasztották, és tájékoztatták a diákokat az iskolánkban tanulható szakmákról és lehetőségekről.
Diákjaink tanárainkkal karöltve készítették a szemléltetőanyagot, és aktívan bekapcsolódtak a felvilágosító munkába. Elbeszélgettek a leendő diákokkal és kicserélték velük eddigi tapasztalataikat.
Köszönjük az alkalmat, hogy ott lehettünk, hiszen mindenkinek hasznos volt ez a nap, mivel huszonhat alapiskola tanárával és tanulójával tudtunk személyesen beszélni és felcsigázni érdeklődésüket az építőipari szakmák és a virágkötészet iránt.

 Tamási Éva

[gallery ids="2964,2965,2966"]


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .