24 órás röpi

A téli szünet előtt hatodízben került megrendezésre az immár hagyományosnak mondható 24 órás röplabda-találkozó a Selye János Gimnázium tornatermében. A rendezvény szervezését idén is Fiala Andrea tanárnő és Gyurenka István tanár úr vállalta fel. Ebben az évben 2014. december 17-én, szerdai napon, pontban déli 12 órakor vette kezdetét az egynapos szórakozás. A tanárnő a játékosokat úgy osztotta be tíz csapatba, hogy minden csapat nagyjából azonos játékerőt képviseljen. Majd a tíz gárda további két csoportra oszlott: a „szürkék”-re és a „rózsaszínűek”-re. A torna során az különböző színű csapatok mérték össze tudásukat, játékkedvüket.

Kora esti órákban kezdődtek a „gálameccsek”, meghívott vendégjátékosokkal. Először az iskola öregdiákjai mérkőztek meg egymással, majd őket követte az est legszínvonalasabb és a legtöbb érdeklődőt számláló meccse, amelyen a komáromi férfi röplabda klub már felnőtt, vagy már visszavonult tagjai csaptak össze a fiatalabb, 20 év alatti generáció képviselőivel. Ezen meccsekkel párhuzamos időben érkezett meg a pizzaszállítmány, amivel mindenki csillapíthatta étvágyát, és pótolhatta a már elhasznált energiáit.

A különmeccsek végeztével folytatódtak a körmérkőzések az egyre fáradó, és idővel álmosodó, de nem kevésbé lelkes játékosokkal egészen reggel nyolcig, amikor is a komáromi magyar alapiskolák tornája vette kezdetét. Itt a Munka Utcai Alapiskola győzedelmeskedhetett az Eötvös Utcai és a Selye János Gimnázium alsó tagozatával szemben.

Végezetül mindenki felhasználhatta megmaradt energiakészleteit a „best of” meccseken, amik után ünnepélyesen lezárult az idei 24 órás röplabda-találkozó. A találkozót Csonka Lajos mérnök úr, a Comterm vállalat igazgatója és Andruskó Imre, a Selye János Gimnázium igazgatója rekesztette be. Meghirdették a 7. röplabdamaratont, amely 2015. december 16-17-én kerül megrendezésre.

A nagy sikerre való tekintettel biztos vagyok benne, hogy az összes résztvevő már alig várja a jövő évi játékdömpinget, amely évről évre egyre népszerűbb, és egyre több diákot csábít az iskola tornatermébe.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .