Farsangi díszbe öltözött a dunaszerdahelyi Thermalpark

A dunaszerdahelyi Építészeti Szakközépiskola diákjainak köszönhetően egyedi farsangi díszben pompázik a dunaszerdahelyi Thermalpark hotelje, melyet az ide látogató vendégek rendszeresen megcsodálnak. A hotel vendégei főként cseh és szlovák idősebb turisták, akik értékelni tudják a diákok kreativitását. Az ügyes kezű virágkötők egyedi technikával dolgozva, könnyen beszerezhető, esetleg a háztartásban is megtalálható alapanyagokból mesés dekorációt készítenek számunkra az évszaknak, illetve egyes ünnepeknek megfelelően.

Jelenleg a farsang és a Valentin nap jegyében díszítették fel a hotel recepcióját, illetve az éttermet. A vendégek körében nagy sikert aratott a recepciós pulton elhelyezett szív alakú dekoráció, amely különféle babokból és fából készült némi színes tüll kíséretében, valamint a körülbelül 100 cm magas, piros, szív alakú figura, amire ránézve a vendég azonnal jókedvre derül. Emellett minden ide látogató vendégnek megakad a tekintete a színes állarcokból és virágokból álló talajdíszen, amely színösszeállítását tekintve harmonizál a recepció színeivel és teljes mértékben a farsangi ünnepi kavalkádot juttatja eszünkbe. A díszítésnek köszönhetően a vendéget meleg, barátságos, néha játékos hangulat fogadja, melynek köszönhetően a szállodába látogatók gyakran elidőznek az egyes dekorációs elemek tanulmányozásával, esetleg fényképezésével, hogy aztán otthon maguk is megpróbálkozzanak az elkészítésével.

Reméljük, hogy még hosszú ideig sikerül együtt dolgoznunk az iskolával és a diákok még sok-sok mesés dekorációval lepnek meg bennünket és vendégeinket.

Mgr. Hrapka Kristína

 

 

[gallery ids="3139,3140,3141"]

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .