Irodalmi pályázat: Gyermeki szeretet

Az Országos Mécs László Irodalmi Társaság és a Pálffy Dénes Népfőiskolai Társaság pályázatot hirdet, melynek témája a gyermek, gyermeki szeretet, gyermek a családban, gyermeknap, szülő-gyermek kapcsolat.

A pályázat célja: Ráirányítani a figyelmet az egyik legszebb és legnemesebb emberi érzésre, a társas kapcsolatok fontosságára, a szülő-gyermek kapcsolatra, a gyermek szerepére a családban, a gyermeki szeretetre. Tehetséggondozás, tehetségek felkutatása. Új irodalmi művek írására ösztönzés.

A pályázók köre: A pályázatunkra amatőr és rendszeresen publikáló szerzők tollából is várunk eddig még meg nem jelentetett műveket a fent megfogalmazott és kibontott témában. Alsó életkori határ: 10. életév.

A pályázat beküldési határideje: 2015. szeptember 10.

Formai követelmények: Pályázni versekkel, prózai művekkel lehet. A pályaműveket illusztrálhatják is. A pályázatot kizárólag word dokumentumban kérjük beküldeni a következő e-mail címre: mecslaszlotarsasag@gmail.com. A tárgyhoz szíveskedjenek odaírni: GYERMEKI SZERETET
Egy pályázó minimum 2, maximum 5 alkotással nevezhet. A prózák nem lehetnek hosszabbak 3 gépelt oldalnál.
A pályázat nem jeligés, ám írói álnevet természetesen lehet használni. A pályázó a pályázaton történő részvételével automatikusan hozzájárul, hogy műve térítésmentesen megjelenjen a kiíró valamely elektronikus vagy nyomtatott kiadványában.
A pályázathoz kérjük megadni: a pályázó /szerző/ nevét, címét, elérhetőségét. Amennyiben szeretné, rövid önéletrajzot is küldhet.

Nevezési díj: nincs

Pályázati regisztrációs díj – adomány : 800 Ft / Pályázó
Az Országos Mécs László Irodalmi Társaságnak szánt adományokat kérjük, az alábbi számlaszámra utalják: 11600006-00000000-48175065
Közleménybe írandó: adomány a GYERMEKI SZERETET irodalmi pályázathoz
Regisztrációs díjat-adományt a kiíró nem fizet vissza.
A befolyt regisztrációs díjat-adományt kizárólag irodalmi és kulturális, közművelődési rendezvényeink, pályázataink finanszírozásához, elektronikus webfelületeink fenntartására fordítjuk. A kiíró a meghirdetettektől eltérően is dönthet, indokolt esetben a pályázatot felfüggesztheti, a pályázati határidőket és feltételeket módosíthatja.
A pályázó a pályázaton történő részvételével hozzájárul, hogy alkotását, alkotásait a kiíró korlátozás nélkül – honorárium, royalty fizetése nélkül – felhasználhassa nyomtatott vagy elektronikus kiadványaiban.

A pályaművek zsűrizése szakmai zsűri : a kiíró által felkért magánszemélyek
Olvasói szavazat: lehetőséget adunk, hogy az olvasók e-mailben szavazzanak az általuk legjobbnak tartott művekre (max.3). Az olvasói szavazatokat 2015. 09. 12. – 09. 25. között várjuk. A zsűri az olvasói szavazatokat beszámíthatja a végeredmény megállapításánál.

A pályázati végeredmény ellen fellebbezésnek helye nincs, jogi út kizárva.

A pályázati anyag publikálása: MINDEN PÁLYÁZÓNK ALKOTÁSA (minimum 1 mű) folyamatosan MEGJELENIK A www.gyermekiszeretet.webnode.hu WEBOLDALON!

Díjazás: Eredményhirdetés: a végeredményt a pályázati weboldalunkon közöljük 2015. szeptember 30-án
A díjazottakat e-mailben is értesítjük!
Valamennyi díjazottnak legkésőbb október 10-ig eljuttatjuk a díjakat.
Díjazzuk a legtöbb diákkal pályázó iskolát és felkészítő nevelőt is!

1. helyezett: Elismerő Oklevél + 8000 Ft-os vásárlási utalvány + ajándékcsomag
2. helyezett: Elismerő Oklevél+ 6000 Ft-os vásárlási utalvány + meglepetésajándék
3. helyezett: Elismerő Oklevél + 4000 Ft-os vásárlási utalvány + meglepetésajándék

A kiíró ettől eltérő díjakat is megállapíthat, továbbá Különdíjat is adományozhat.

Szponzorációt , tárgyjutalom-felajánlást szeretettel és szívesen fogadunk!

http://www.mecslaszlotarsasag.webnode.hu
http://www.irodalmipalyazat.webnode.hu
www.gyermekiszeretet.webnode.hu
https://www.facebook.com/mecslaszloirodalmitarsasag

– forrás: mecslaszlotarsasag.webnode.hu, kép: pixabay.com/hu


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .