Óvodánk életéből

Nagyölved község a Lévai járás délnyugati csücskében fekszik. A 2011-es népszámlálási adatok szerint 1505 lakosa van. Az alapiskolát több mint 80, az óvodát 36 gyerek látogatja. Jövőre lesz 10 éve, hogy az iskola egyik épületét az óvoda foglalja el. Az óvodát és iskolát körülölelő udvar pompás kikapcsolódást biztosít a gyerekek számára. A falu képviselői, élén a polgármesternővel szívvel-lélekkel támogatja intézményünket. Tudják, hogy ahol gyerekzsivajtól hangos az óvoda, ott jövő is lesz. Az óvoda alkalmazottai évről évre csinosítják a termeket, hogy a legkisebbek jól érezzék magukat benne. Felszereltsége nagyon jó. Két csoportszoba, külön hálóterem, s az emeleten tornaterem segíti az óvónők munkáját. Az idei iskolaévben interaktív táblát kapott a nagycsoport. A kiscsoportban sótéglák vannak, remélve, hogy csökkenti a gyerekek gyakori felső légúti betegségeit.
Bízom benne, hogy e két intézmény egészséges fejlődése továbbra is biztosítva lesz! Ehhez kívánok békét a lelkekben, s jó szót a nyelvekben!

Mácsadi Erzsébet Erika

az óvoda óvónője


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .