Adventi Játszóház a Máraiban

Az ünnepre való készülődésnek számtalan formája van. Lehet az meghitt, családias, vallásos, pompás, nagyszabású.
Iskolánk legkisebbjei immár hatodik alkalommal látták vendégül a kassai nagycsoportos magyar ovisokat, szüleiket, nagyszüleiket Adventi Játszóházunkba.

3

December 10-én került sor a karácsonyvárással kapcsolatos kézműves foglalkozásokra. Az igazgatónő köszöntése után az ünnepi műsort az alsós nebulók Kicsinyek Kórusa, Velkey Mária vezetésével, tette meghitté, majd a Zádielska és a Žižkova utcai nagycsoportos ovisok varázsoltak el bennünket műsorukkal.

1

Az alsó tagozatos tanító nénik és nevelőnők irányításával az ügyes kezű gyerekek megmutathatták, hogy az ollóval, ragasztóval, színes kartonpapírral csodákat lehet művelni. Az ügyes kezek alól szebbnél szebb angyalkák, képeslapok, ajándéktáskák, gyertyák, fenyőfák kerültek ki. Akiknek még ez sem volt elég, csodálatos arcfestésben is lehetett részük.
Kicsi elsőseink szülei gondoskodtak arról, hogy senki se maradjon étlen-szomjan.

4

Aki részt vett a játszóházban, legyen az kicsi vagy nagy, mindenki megajándékozta a másikat egy nagyon fontos, bár kézzel megfoghatatlan ajándékkal – a saját idejével és szeretetével.

Boros Nelli, Gyarmathy Andrea


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .