Újabb atlétikai sportsikerek a Selye János Gimnáziumban

A tavaszt mindig sűrű sportesemények jellemzik a komáromi Selye János Gimnáziumban. Az atlétika is ebben az időszakban adott bizonyítási lehetőséget diákjainknak. Az atlétika futó, gyalogló, ugró és dobó vagy lökő sportágak összefoglaló elnevezése. A délutáni szakkörökön diákjaink fejleszthetik állóképességüket, fizikai erőnlétüket. Természetesen az órákon tanult technikákat is csiszolhatják, illetve felkészülnek a versenyekre.
Ennek eredményeként április 20-án az atlétikai járási bajnokságon Érsekújvárban sportolóink nagyon szép eredményt értek el. A verseny gyönyörű időben zajlott, ami szintén hozzájárulhatott a szép sikerekhez. A 21 gimis versenyző 11 arany-, 9 ezüst- és négy bronzéremmel tért haza. A csapat tagjai voltak: Bában Laura, Édes Lili, Fazekas Anna, Gőcze Andrea, Horján Alexandra, Klučka Vivien, Papp Cyntia, Talian Dominika, Vincze Veronika, Andruskó Zoltán, Benyó Donát, Csóka Dávid, Csóka Erik, Csontos István, Jókai Máté, Kajtor Richárd, Macejko Dávid, Szabó Kristóf, Tóth Ádám, Vida Gergely.
Diákjainknak és felkészítő tanáraiknak: Diósi Viktornak és Paraska Istvánnak szívből gratulálunk, és sok sikert kívánunk a további versenyekhez.

Králik Zsuzsanna


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .