“A legkreatívabb iskolai rendezvény” – a Katedra idén is várja a pályázatokat

A Katedra folyóirat szerkesztősége ismét meghirdeti A LEGKREATÍVABB ISKOLAI RENDEZVÉNY pályázatát.

A pályázati anyag egy konkrét iskolai rendezvény beszámoló jellegű leírását (3500–10000 karakternyi terjedelemben) és a rendezvény forgatókönyvét tartalmazza, amely a 2015/2016-os tanév folyamán kerül megrendezésre. Ajánlatos fotómellékletet is küldeni.

Kategóriák:
– óvoda
– alsó tagozat és napközi
– felső tagozat
– középiskola

A pályázat célja:
A hagyományos iskolai rendezvények – karácsonyi ünnepség, farsangi bál, sportvetélkedők stb. – mellett ötletbázist hozni létre, amely inspiráló jelleggel bírhat más iskolák számára is. A kreatív, egyedi ötletek az iskola különlegességét, az adott közösségben betöltött pozícióját is erősítik.

Benyújtás:
A pályázatot az iskola nevében lehet benyújtani, tanárok és diákok egyaránt bekapcsolódhatnak. A pályázati anyagot elektronikus formában várjuk a katedra.szerkesztoseg@gmail.com címre. A levél tárgyába írják a LEGKREATÍVABB ISKOLAI RENDEZVÉNY tárgymegjelölést + A KATEGÓRIA MEGNEVEZÉSÉT. Mellékletként, kérjük, tüntessék fel a pályázó iskola nevét, postacímét, e-mailcímét és telefonszámát.
Beküldési határidő: 2016. július 11.

A legjobb pályázatok elismerő oklevélben és jutalomban részesülnek, illetve a www.katedra.sk honlapon közzétételre kerülnek. A győztes pályamunkák a Katedra 2016/2017-es évfolyamának hasábjain is olvashatók lesznek. Az eredményhirdetésre a 2016 őszén tartandó Katedra Napok keretén belül kerül sor.

kép: pixabay.com


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .