Felhívás – XXV. Középiskolás Vezetőképző – Óbecse

A Rákóczi Szövetség 2016. szeptember 30. – október 2. között huszonötödik alkalommal hirdeti meg ifjúsági találkozóval egybekötött vezetőképzőjét.
A rendezvény célja az ifjúsági szervezetek kapcsolatépítésének elősegítése, a vezetők képzése, a szervezetek munkájának segítése, hatékonyság-javítás, tartalmas és jó hangulatú együttlét.
A rendezvény központi témája hagyományos módon az érték és ifjúság gondolata köré épül, számos érdekes és hasznos előadás kíséretében. A rendezvény 2016. szeptember 30-án, péntek délután 17 órakor veszi kezdetét és 2016. október 2-án, vasárnap délben ér véget.
A rendezvény helyszíne:
Imperial Lux Hotel
Cím: Zelena ulica br.2, 21220 Óbecse, Szerbia
FIGYELEM! A magyarországi iskolák számára autóbuszt szervezünk, mely péntek délután Szegeden veszi fel a résztvevőket, vasárnap pedig ugyanide viszi vissza őket.
A találkozóra meghívott ifjúsági szervezet 4 fővel jelentkezhet (három diák és egy tanár). A Rákóczi Szövetség arra törekszik, hogy a tanév során megrendezésre kerülő – őszi, tavaszi – vezetőképzői valamelyikére meghívást kapjon minden ifjúsági szervezete. Jelentkezni elektronikus formában a Rákóczi Szövetség honlapján lehet 2016. szeptember 21-ig az alábbi címen:
A rendezvényen 100 főt tudunk vendégül látni, túljelentkezés esetén a jelentkezési sorrend dönt. A jelentkezési határidőt követően részletes információt és programot küldünk. A találkozó résztvevőinek költségeit a Rákóczi Szövetség felvállalja (szállás, ellátás, programok).
További információ a Rákóczi Szövetség központi irodájától, illetve Nagy Domonkos Istvántól (tel:+36 30 428 5066, e-mail: nagy.domonkos@rakocziszovetseg.hu) kérhető.
forrás: www.rakocziszovetseg.org, illusztrációs kép: pixabay.com

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .