Átadták a Selye János Gimnázium multifunkciós sportpályáját

2016. október 4-én Nyitra megye képviselőinek jelenlétében került sor a komáromi Selye János Gimnázium területén kiépített új műfüves sportpályája ünnepélyes átadására. A 108 ezer euró értékű multifunkciós sportpálya 1600 négyzetméteren terül el – a beruházást Nyitra Megye Önkormányzata támogatta, a kivitelező a nyitrai Sportreal Kft. volt.

1 2

Az ünnepséget a gimnázium igazgatója, Andruskó Imre nyitotta meg, valamint köszöntötte a megjelent vendégeket. A nyár folyamán kiépített multifunkciós sportpályát doc. Ing. Milan Belica PhD., Nyitra Megye Önkormányzatának elnöke adta át. A Komárom város színeivel ellátott szalagot doc. Ing. Milan Belica PhD., Dr. Pavol Goga, az ifjúsági és iskolaügyi bizottság elnöke, Ing. Helena Psotová, a Nyitrai Megyei Hivatal igazgatói irodájának vezetője, RNDr. Vladimír Gubiš, az iskolaügyi és kulturális főosztály vezetője, Dr. Ľubica Libová PhD., a metodikai és irányító osztály vezetője, valamint Ing. Kürti József, a gazdasági ügyek osztályának vezetője vágta el.

3

Az ünnepélyes rendezvényen részt vett Bastrnák Tibor parlamenti képviselő, valamint Nyitra megye képviselői is: dr. Becse Norbert, Ing. Földes Csaba, Ing. Jobbágy Csaba, Petheő Attila és Ing. Gyarmati Tihamér.
Az ünnepélyes átadó sportbemutatóval ért véget, melyet a gimnázium testnevelés szakos tanárai állítottak össze. A meghívott vendégeket ezután állófogadásra invitálták, melyet Ing. Szabó Árpád, Ing. Ollár Viktor, Ing. Varga István és Boros Anna, az iskola Szülői Munkaközösségének alelnöke támogattak.

46

Iskolánk nagy hangsúlyt fektet az egészséges életmódra, prímótól sextóig, illetve az első-második évfolyamban emelt óraszámban tartjuk a testnevelés órákat. A 2014/15-ös tanévben 96 iskolát rangsorolt a megye, ahol gimnáziumunk az előkelő 3. helyet érte el a sportversenyekben elért eredmények alapján. A 2015/16-os tanévben gimnáziumunk a 4. helyen végzett.

Vajányi Orsolya,
a Selye János Gimnázium tanára

fotó: RNDr. Holczhei Árpád


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .