Tehetségek: Az Ekecsi Arany János Alapiskola „év diákja” – Németh Orsolya

Ebben az iskolai évben új hagyományt indítottunk útjára. Emléktáblát állítunk azon diákjaink nevével, akik öregbítették iskolánk hírnevét. A 2015/2016-os tanévben a kilencedik osztályos Orsolya lett az év diákja. Sokoldalú tehetsége mérhetetlen szorgalommal és kitartással párosul. Ő az, aki szabadidejéből áldozva mindig hajlandó volt egy kis többletmunkára. Felső tagozatos évei alatt számtalan nyelvi és természettudományi versenyen képviselte sikeresen iskolánkat. A 2015/2016-os iskolai évben a következő eredményei születtek:

  • a kémia olimpia járási fordulóján 3. helyezés – a kerületin sikeres megoldó,
  • a fizika olimpia járási fordulóján 2. helyezés – a kerületin sikeres megoldó,
  • a matematika olimpián járási 2. helyezés – a kerületin 3. hely.

Orsi_1 Orsi_2

Orsolya sikeresen végzett tavaly a művészeti alapiskolában képzőművészet, majd idén fuvola szakon. Az osztályközösség munkájából is aktívan kivette a részét, osztályfőnökként mindig számíthattam rá. Főszervezője volt a karácsonyi Film, színház, zene című vetélkedőnek és számos közös programnak. Emellett magaviseletével és végtelen szerénységével is példát mutatott osztálytársai számára. Szeptembertől a győri Révai Miklós Gimnáziumban folytatja tanulmányait. További tanulmányaihoz sok sikert kívánunk.

P1190801

Mgr. Kovács Márta, osztályfőnök


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .