Könyvajánló

Fellinger-Károly-Ilka-vára

Fellinger Károly: Ilka Vára
Eladási ár: 14 Eur, kedvezménnyel 10 Eur
Hol lelhető fel a szótalan víz? Igézés ellen királylányoknak, hiszen csak az lehet hatásos. Természetesen az Óperenciás-tengernél, ahol az ég a földdel dörzsölődik össze. Ám a dolgok nem ilyen egyszerűek, még a mesében sem. Kell hozzá egy kis iszap és tizenkilenc egymás mellett álló fűzfáról való gallyak, egyebekről nem is beszélve. Pl. hogyan lesz a hallgatásból arany? Miért potyognak a cigánygyerekek az égből, ha egyszer a gólya hozza őket is? És hol van az a hely, ahol a hétfejű sárkány fél a vihartól? Vagy tűzokádás helyett felcsap tűzoltónak a faluban. Hol hall nagyot a táltosanyó? Hol nem szeret mosakodni a legkisebb démon? Hát ahol pálinkás szép jó napot kívánnak egymásnak az emberek. Hol, vagyis hol nem, valahol a Csallóközben vagy épp Mátyusföldön. Legalábbis Fellinger Károly élvezetes mesekönyve szerint. Egytől kilencvenkilenc éves korig szeretettel ajánlom az Olvasóknak! Hiszen azt is megtudhatjátok belőle, miért értékes az aranykukac, és miért kell a nyulat vagy boszorkányt megpatkolni. Jó szórakozást! (Jász Attila – Csendes Toll, költő, szerkesztő, esszéíró)

aranyeso

Z. Németh István: Aranyeső, ezüsthó
Eladási ár: 12 Eur, kedvezménnyel 9 Eur
Igazi ünnep olvasóinknak, ha megjelenik egy Z. Németh István-kötet, az pedig valóságos csemege, ha az a kötet gyermekverskötet. Egyszerűen elvarázsolnak a választékos szavak, a csengő-bongó rímek, az egyedi, változatos versformák, verseinek fűszere, a szelíd irónia és derű. Olyan szakácsa Ő irodalmunknak, aki nem beszél sótalanságokat, aki mindig főz valami frisset, ehetőt, nem mindennapit.

meditalok_titka

Csóka Ferenc: Meditálók titka
A szerző ifjúsági regénye a kalandokról, sci-firől, szerelemről, táborozásról szól. Ajánlott a 12-15 éves korosztálynak.
Eladási ár: 12 Eur, kedvezménnyel 9 Eur


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .