Soha nem látott siker a röplabdabajnokságon

Az elmúlt hetven év legnagyobb sikerét érte el a komáromi Selye János Gimnázium röplabdacsapata, mely az országos röplabdabajnokságon a dobogó harmadik fokára állhatott fel.
A bajnokságot 2017. május 11-12-én rendezték Nagyszombatban. A fiúk az elmúlt hónapokban rendkívül keményen edzettek és készültek a bajnokságra, hiszen iskolánk még soha nem ért el országos helyezést labdajátékok versenyén.
Az országos 3. helyezés mellett további rendkívüli sikernek tekinthető, hogy iskolánk diákja, Százvai Ádám lett a torna legjobb játékosa.

A csapat tagjai: Balogh Kristóf (IV.A), Dobroczki Tamás (III.D), Fiala Tamás (IV.A), Gyurenka Ádám (V.N), Gyurkovics Bence (V.N), Halász Viktor (V.N), Jánosdeák Márk (V.N), Jenei Máté (IV.B), Králik Máté (I.C), Sánta János (I.A), Százvai Ádám (IV.C), Vörös Csanád (III.B). A versenyre Hengerics Péter készítette fel őket.
Ezúton is gratulálunk a fiúknak a rendkívüli eredményhez, s bízunk benne, hogy a jövőben is hasonló sikerekben részesülnek diákjaink!

Vajányi Orsolya


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..