Generációk Nagytalálkozója a Selye János Gimnáziumban

2017. június 3-án zajlott a komáromi Selye János Gimnázium hagyományos rendezvénye, a Generációk Nagytalálkozója, melyet idén az Öregdiákok találkozójával kötöttek egybe.
A sportdélután 14 órakor vette kezdetét, elsőként a teniszezők vehették birtokukba a sportpályát, utánuk a frissen érettségizett diákok játszottak focimeccset. 16 órától érkeztek a gimnázium volt diákjai, akik fociban és röplabdában mérhették össze erejüket. A kora esti órákban a kosárlabda kedvelői léphettek pályára. Mindezek mellett párhuzamosan folyt az asztalitenisz, darts és a sakk.

A megfáradt sportolók többféle ételből meríthettek energiát, melyek a délután folyamán az iskola udvarán készültek. A Selye János Gimnázium tanárai Édes Attila vezetése alatt Jókai bablevest készítettek, Török Tamás jóvoltából vaddisznógulyás is terítékre került, valamint Brinzik László és csapata sült kolbásszal kedveskedett a vendégeknek. A kolbászért köszönet Nagy Zsoltnak. A vacsorát persze nemcsak a fenséges étkek, hanem gitárszó is kellemesebbé tette Radvánszky Károly jóvoltából. A finom vacsorát csapolt cseh sörrel öblíthették le a vendégek, az egyik hordót Simonics Tibor szponzorálta.
Az este folyamán az érdeklődők élőben nézhették a Bajnokok Ligája döntőjét a kis tornateremben, a futball-közvetítés után zajlott a program hivatalos megnyitója, ahol a résztvevők megemlékeztek iskolánk volt igazgatójáról, Ipóth Barnabásról. A programból természetesen a szponzorok és támogatók köszöntése sem maradhatott ki. A rendezvény két fő támogatója Nyitra Megye és Komárom Város Önkormányzatai voltak, továbbá köszönjük Brinzik Lászlónak, Both Lászlónak, Horváth Attilának, Finta Zoltánnak, Békefi Péternek, Nagy Zsoltnak, Simonics Tibornak és nem utolsó sorban az Öregdiákok Baráti Körének, hogy hozzájárultak a rendezvény megvalósításához. A rendezvényt ezután egy hajnalig tartó buli követte, a zenéért köszönet DJ Szeminek.

Vajányi Orsolya


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .