Tehetségek: Tilajcsík Dóra

A 2014/2015-ös tanévtől látogatja a Nagymegyeri Kereskedelmi Akadémiát, a III.C osztály diákja. Főleg a társadalomtudományok terén nyújt kiemelkedő teljesítményt. Legfőképp a földrajzzal, történelemmel, polgári neveléstannal, magyar és angol nyelvvel kapcsolatos versenyekbe kapcsolódik be sikeresen. Az adott szakterületekkel már egészen az alapiskolás tanulmányai megkezdése óta foglalkozik máig is töretlen lelkesedéssel. A 2015/2016-os tanévben kiváló eredményeket ért el a következő versenyeken:
a Magyarként európai, európaiként magyar elnevezésű országos esszéíró verseny egyik győztese
A magyar zászló és címer ünnepe nemzetközi esszéíró verseny sikeres résztvevője
az Európa az iskolában országos verseny eredményes megoldója, a kerületi forduló 2. helyezettje
A múlt megismeréséhez vezető utak országos rajzverseny sikeres résztvevője
a Zöld világ országos környezetvédelmi fotóverseny sikeres résztvevője
A legkedvesebb eredményének az esszéíró pályázaton elért elismerését tartja, mivel az esszéírás áll a legközelebb a szívéhez. A jövőben is örömmel foglalkozna kreatív írással. Az előzőleg említett versenyekre Csémi Zoltán tanár úr készítette fel. Az iskola nagyon büszke Dórára, mert szívesen vállalja a megmérettetéseket. Kitartó, a végsőkig elszánt versenyző, nem adja fel, mindvégig optimista marad. Vele együtt bízunk abban, hogy az egyetemi tanulmányai során fogja tudni kamatoztatni a versenyek során szerzett tapasztalatait.

Mgr. Csémi Zoltán

Megjelent a Katedra folyóirat XXIV/9. (májusi) számában


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .