Újabb és újabb sportsikerek a Selye János Gimnáziumban

Decemberben rendezték meg a középiskolás lányok kosárlabda-, illetve a középiskolás fiúk futsal-bajnokságának járási fordulóit, melyeken a komáromi Selye János Gimnázium csapatai is részt vettek. Diákjaink keményen készültek a megmérettetésekre, amit gimnáziumunk elért eredményei is tükröznek. A lányok csapata a dobogó legfelső fokára állhatott fel, míg a fiúk egy nehéz küzdelemben a 3. helyet szerezték meg.
A lányok csapatát (a képen balról – felső sor:) Pálmay Anikó, Jakab Adrienn, Bában Laura, Kocskovics Kitti – csapatkapitány, Viola Eszter, Polák Éva, (alsó sor:) Pongrácz Emma, Czibor Kinga, Uzsák Dóra, Bukovszky Orsolya, Horváth Mónika, Talián Dominika, a fiúk csapatát Jankulár Tamás, Szabó Richárd, Benyó Donát, Nagy Dávid, Záborský János, Beke Zsolt, Gál Márk, Farkas Csaba, Mézes Péter, Vörös Csanád és Hallman Gergely alkották.
Gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáraiknak – dr. Horváth Fél Szilviának és dr. Gyurenka Istvánnak –, és további sok sikert kívánunk!

Vajányi Orsolya


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .