Tanulmányi kirándulás Pozsonyba

Egy kellemes decemberi csütörtökön mi is kihasználtuk iskolánk, a Selye János Gimnázium által kínált tanulmányi kirándulás lehetőségét. A csípős reggeli órákban türelmetlenül vártunk a busz érkezésére, amire a parkolás után egyből benyomultunk felmelegedni.
Idén úticélunknak Szlovákia fővárosát, Pozsonyt választottuk. Érkezésünk után elsőként az emberi test minden porcikáját csodálhattuk meg a neves BODY THE EXHIBITION kiállításon, tárlatvezetés keretein belül. Vezetőnk, mint később elárulta, maga is a Selye János Gimnázium tanulója volt. Sok információ újdonság volt számunkra, s a sokszor sokkoló látvány ellenére mindannyian érdeklődve járkáltuk körbe az exhibíciót.
A kiállítás végére többen megéheztünk, ezért átsétáltunk a legközelebbi bevásárlóközpontba, ahol kaptunk egy kis szabadidőt, s csapatostul letámadtuk az éttermeket. Programunk közül természetesen nem maradhatott ki a kisebb városnézés, egy-egy kérés a Kívánságok utcácskáján és a Hviezdoslav téri karácsonyi vásár látogatása sem.

Senkár Viktória, II.C


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .