A Selye János Gimnázium diákjainak sikerei a matematikaolimpián

A komáromi Selye János Gimnázium diákjai már ebben a tanévben is több értékes helyezést, díjat szereztek a regionális előkészítő jellegű matematikaversenyeken. A felsőbb évfolyamok tanulói számára a tanév kicsúcsosodása mindenképpen a matematikaolimpia A kategóriájának kerületi versenye volt, melyet a középiskolások 3-4. évfolyama számára rendeztek Nyitrán. Ezen a versenyen iskolánkat 10 tanuló képviselte a 44 résztvevő között. A verseny eredménye nagy örömre adott okot számunkra, hiszen összesen 14 eredményes megoldó közül heten kerültek ki diákjaink közül, többen is igen előkelő helyen végeztek: Markó Anna Erzsébet 2., Csaplár Viktor 5., Klučka Vivien és Pszota Máté pedig 6. lett.

Közös fénykép a felkészítő tanárokkal – felső sor: RNDr. Édes Erzsébet, Jánosdeák Márk, Pszota Máté, Šiška Dávid, Bukor Benedek, RNDr. Bukor Emőke; alsó sor: Czibor Dóra, Klučka Vivien, Markó Anna Erzsébet, Horváth Katalin.

Diákjaink sikereiben nagy érdeme van felkészítő tanáraiknak: Horváth Katalin, RNDr. Bukor Emőke, RNDr. Édes Erzsébet, PaedDr. Horváth Fél Szilvia.
Tanulóinknak a továbbiakban is hasonlóan szép sikereket kívánunk a tanulmányi versenyeken.
-ft-

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .