Katedra Matematikaverseny – a levelező fordulók eredményei

Rovatvezető: RNDr. Horváth Géza

Tisztelt Kollégák, kedves Versenyzők!
A Katedra huszonharmadik matematikaversenyének levelező része véget ért. Az ötödikesek és hatodikosok dolgozatait Kiss Szilvia (kiszi@post.sk), a hetedikesek, nyolcadikosok és kilencedikesek feladatmegoldásait Bajcsi Barnabás (bajcsibarnus@freemail.hu) javította.

Az idei elődöntőket két helyszínen rendezzük: az egyiket április 10-én (kedden) délután 13.00 órától a Rozsnyói Református Egyházközség Alapiskolájában (Ul. Kozmonautov 2), a másikat április 11-én (szerdán) délelőtt 11 órától a gútai II. Rákóczi Ferenc Alapiskolában (Ul. V. Palkovicha 3). Érkezés az elődöntő helyszínére: 1 órával a kezdés előtt. Az elődöntőn minden olyan versenyző részt vehet, aki elérte a szükséges pontszámot a levelező fordulókban. Az 5. és 6. osztályosoknál ez 62 pont, a 7., 8., 9. osztályosoknál 64 pont. A benevezhető tanulók sorát az alábbi táblázatokban félkövérrel szedtük. Egy iskola ugyanazon évfolyamából legfeljebb 3 tanulót lehet nevezni. Az elődöntő önköltséges, a helyszínen nem biztosítunk sem étkezést, sem frissítőket. Az elődöntőben nincs nevezési díj. Azoknak a versenyzőknek, akik a Katedra Matematikaverseny 2016/2017-es évfolyamában az országos döntőn I. díjas minősítést szereztek, és az idei levelező versenyen is megszerezték a szükséges pontszámot, nem kell részt venniük az elődöntőn, ők a tavalyi eredményük alapján egyenes ágon nevezhetők a május 4-i, dunaszerdahelyi országos döntőbe. (Ezek a tanulók [az eredménylistán *-gal jelölve]: a VI. osztályosok közül: Téglás Dorka (Komárom, MuAI), Poláčik Emma (Kassa, MSGAI), Vistan Bence (Kassa, MSGAI), Kelemen Roland (Naszvad, AI), Gál Noémi (Ipolyság, PLAI), Kulacs Kristóf (Lakszakállas, AI); VII. osztályosok közül: Bajcsi Boglárka (Lakszakállas, AI), Csúsz Réka (Rimaszombat, TMAI), a VIII. osztályosok közül: Klepáček László (Komárom, SJG).

Az elődöntőkbe március 16-ig lehetett a tanulókat benevezni. A döntőbe került tanulók névsorát a két elődöntő kiértékelése után közöljük néhány nappal az elődöntők után e-mailben. Idén természetesen az országos döntőbe ugyanannak az iskolának ugyanabból az évfolyamából több tanuló is bekerülhet. Az országos döntőben való részvétel nevezési díja a tavalyihoz képest nem változik. A tanulónkénti 6 eurós vagy 4 eurós nevezési díjat (attól függően, hogy a kísérő tanár vállal-e teremügyeletet vagy javítást) 2018. április 18-ig kérjük befizetni postai csekken a Katedra Alapítvány számlaszámára:

SK21 1111 0000 0010 1476 9018
Unicredit Bank Slovakia a. s.

Kérjük, hogy tüntessék fel az azonosító számot is (variabilný symbol: 2018001)!
Mindkét befizetési mód esetén kérjük a bizonylat szkennelt képét a döntőbe nevezés elektronikus válaszleveléhez csatolni.

A levelező verseny eredménylistája:

Matematika


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .