Március végéig lehet nevezni a nemzetiségi pedagógusokat az Arany Amos Díjra

A legkedveltebb pedagógusokat díjazó Arany Amos Díj tavaly két új kategóriával bővült, így már a nemzetiségi iskolákban dolgozók is részt vehetnek a megmérettetésben. Szülők, diákok, kollégák még március 31-ig nevezhetik be kedvenc pedagógusukat a tizenkettedik alkalommal megrendezett versenybe, ahol a győztes nyereménye az országos elismerés mellett 1000 euró.

2017-ben Andruska Csilla, a lévai Juhász Gyula Alapiskola magyar, német és testnevelés szakos pedagógusa kapta az oktatásügyi minisztérium első nemzetiségi Arany Amos Díját. Idén is várják a nevezéseket, a határidő: 2018. március 31.

A szervezők hangsúlyozzák, a jelölt bármilyen tantárgyat oktathat. A tanárok a nevezést követően videót készítenek majd a youtube megosztóra, a döntősök pedig áprilisban egy találkozón vesznek részt, ahol felkészülnek az országos döntőre. A döntőt 2018. május 12-13-án Pozsonyban, a ligetfalusi művelődési központban szervezik meg.

A díjjal kapcsolatos részletes információk a zlatyamos.sk oldalon találhatók.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .