Pályázat: Pedagógus kutatói pályadíj

A Magyar Tudományos Akadémia főtitkára nyílt jellegű pályázatot hirdet a Pedagógus kutatói pályadíjra, közoktatásban oktató, gyakorló pedagógusok érdemes tudományos munkásságának elismerésére. A Pályadíj elnyerésére pályázatot nyújthat be minden olyan egyetemi szintű mester fokozatú diplomával, vagy PhD/DLA fokozattal rendelkező pedagógus, aki legalább ötéves pedagógusi pályán eltöltött jogviszonnyal rendelkezik, és a pályázat beadásának időpontjában legalább félállású pedagógusként magyarországi illetve külföldi, magyarul is oktató középiskolánál vagy általános iskolánál jogviszonyban áll.

Pályázni lehet olyan tudományos munkával (monográfiával, nagyobb terjedelmű tanulmánnyal, kísérleti eljárási eredménnyel, forráskiadvánnyal stb.), amelynek hozama tényleges előrelépést jelent az adott kérdéskör alaposabb tudományos feltárása terén. A Pályázó egy pályázatot nyújthat be.

A pályázati anyagok benyújtásának határideje 2018. szeptember 1916.00 óra.

A pályázattal kapcsolatos részletek és jelentkezési lap a Magyar Tudományos Akadémia honlapján találhatók.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .