Az idei tanév első sportsikerei a Selye János Gimnáziumban

Szeptember és október folyamán már megkezdődtek az idei tanév első sportversenyei, melyeken a komáromi Selye János Gimnázium tanulói is megmérettették magukat.

2017. október 2-án szervezték a mezei futóverseny járási fordulóját, ahol iskolánk lányai, Klučka Vivien (IV.A), Finta Viktória (IV.A) és Puha Réka (I.B) csapatban a 2. helyet szerezték meg. Egyéniben Klučka Vivien a második, Puha Réka pedig a harmadik helyen ért célba.

A fiúk versenyében iskolánk csapata szintén a 2. helyet szerezte meg, a csapatot Beke Zsolt (II.A), Lesko Levente (I.C) és Hallman Gergely (IV.A) alkották. Beke Zsolt egyéniben 2. helyezést ért el.

Az idei tanévben az alapiskolás korosztály is részt vett a futóversenyen, ahol Szalay Balázs (III.N) egy hajszállal maradt le a dobogóról, így egy 4. helyezéssel a zsebében térhetett haza. Minden egyes versenyzőnek gratulálunk és további sikeres évet kívánunk!

Vajányi Orsolya,

a Selye János Gimnázium tanára


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .