Teremfoci-sikerek a Selye János Gimnáziumban

Az elmúlt hetekben sem állt meg az élet a sportversenyek terén a komáromi Selye János Gimnáziumban. 2018. november 22-én került sor a középiskolások futsal járási döntőjére.

A versenyen rendkívül izgalmas meccsek zajlottak, végül a Selye János Gimnázium csapata végzett az első helyen. A komáromi gimnázium csapatainak résztvevői: Beke Zsolt, Cagala Dávid, Leszkó Levente, Gál Márk, Hallman Gergely, Hollósi Csaba, Jankulár Tamás, Mézes Péter, Molnár Zoltán, Nagy Dávid, Ölvecky Máté, Záborský János, Bagita Benedek, Beke Bálint.

2018. november 24-én zajlott Budapesten a Szent István Gimnázium szervezésében a hagyományos Nemzetközi Szent István Tanár-teremfoci Kupa. A Selye János Gimnázium csapata nagy küzdelemben az előkelő 2. helyet szerezte meg. A csapat tagjai: Gyurenka István, Diósi Viktor, Nagy András, Habán László, Elek József, Mézes Péter, Horján Tibor, Hallman Gergely voltak.

Mindkét nyertes csapatunknak gratulálunk a győzelemhez, és további sok sikert kívánunk!

Andruskó Imre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .