Újabb sportsikerek a Selye János Gimnáziumban

Múlt héten a Selye János Gimnázium diákjai ismét rendkívüli eredményeket értek el a sportversenyek terén, így a szeptemberben megkezdett sikeres időszak tovább folytatódik.

Az alapiskolások járási röplabdabajnokságán iskolánk fiúcsapata a 2. helyen végzett. A csapat tagjai voltak: Őszi Ákos, Boros Milán, Kubovics Levente, Bugár Dávid, Vida Krisztián, Szarka Máté, Ollé András, Nagy Csongor, Kukucs Attila, Bödök Levente.

A lányok – annak ellenére, hogy mindenki csak az iskolai szakkörön belül készült a versenyre – végül a nagyon dicséretes 3. helyen végeztek. A csapat tagjai (a fényképen balról): felső sor: Kovács Nadina, Szabó Dalma, Téglás Nikola, Stirber Bianka, Vitálos Tünde, Szalay Annamária; alsó sor: Vanya Zsuzsanna, Bödők Bernadett, Fiala Tímea, Korinek Bettina, és Sánta Júlia.

A csapatokat Fiala Andrea tanárnő készítette fel a versenyre. Neki és a csapatoknak is szívből gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

-sjg-


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .