Felhívás: Javaslatok a Felvidéki Magyar Pedagógus Díjra

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége 2019. április 6-7-én Rozsnyón megrendezi a Szlovákiai Magyar Pedagógusok XXV. Jubileumi Országos Találkozóját. A pedagógustalálkozón ebben az évben is átadásra kerül a Felvidéki Magyar Pedagógus Díj.

A díj azoknak a pedagógusoknak vagy pedagógusközösségeknek ítélhető oda, akik (amelyek) munkájuk során jelentős nevelői-oktatói eredményeket értek el, sikeresen alkalmaznak célravezető pedagógiai módszereket az oktatásban, a tehetséggondozásban vagy a nevelés területén, akik pedagógiai-közéleti tevékenységükkel példaként szolgálnak környezetük számára, akik szlovákiai magyar nemzeti közösségünk értékeinek gyarapításán fáradoznak. A díjra javaslatot tehetnek magánszemélyek és közösségek. Az odaítéléséről az SZMPSZ Országos Elnöksége dönt.

Az SZMPSZ ezúton is kéri tagjait, alapszervezeteit és területi választmányait, hogy a díj odaítélésére tett javaslataikat 2019. február 20-ig elektronikus levélben juttassák el az elnok.szmpsz@gmail.com címre.

A formanyomtatvány az SZMPSZ honlapján található.

  • forrás: szmpsz.sk


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .