A Katedra Matematikaverseny levelezős részének eredményei

     Rovatvezető: RNDr. Horváth Géza

Tisztelt Kollégák, kedves Versenyzők!

A Katedra huszonnegyedik matematikaversenyének levelező része véget ért. Az ötödikesek és hatodikosok dolgozatait Kiss Szilvia (kiszi@post.sk), a hetedikesek, nyolcadikosok és kilencedikesek feladatmegoldásait Bajcsi Barnabás (bajcsibarnus@freemail.hu) javította.

Az idei elődöntőket két helyszínen rendezzük meg: az egyiket március 28-án (csütörtökön) a Rozsnyói Református Egyházközség Alapiskolájában (Ul. Kozmonautov 2), a másikat március 29-én (pénteken) a gútai II. Rákóczi Ferenc Alapiskolában (Ul. V. Palkovicha 3). Az elődöntőn minden olyan versenyző részt vehet, aki elérte a szükséges pontszámot a levelező fordulókban. Az 5. osztályosoknál ez 68 pont, a 6., 7., 8., 9. osztályosoknál 69 pont volt. A benevezhető tanulók sorát az alábbi táblázatokban félkövérrel szedtük. Egy iskola ugyanazon évfolyamából legfeljebb 3 tanulót lehet nevezni. Azoknak a versenyzőknek, akik a Katedra Matematikaverseny 2017/2018-as évfolyamában az országos döntőn I. díjas minősítést szereztek, és az idei levelező versenyen is megszerezték a szükséges pontszámot, nem kell részt venniük az elődöntőn, ők a tavalyi eredményük alapján egyenes ágon nevezhetők a május 4-i, dunaszerdahelyi országos döntőbe. (Ezeket a tanulókat az eredménylistán *-gal jelöltük).

A döntőbe került tanulók névsorát a két elődöntő kiértékelése után néhány nappal közöljük e-mail-ben. Idén természetesen az országos döntőbe ugyanannak az iskolának ugyanabból az évfolyamából több tanuló is bekerülhet. Az országos döntőben való részvétel nevezési díja a tavalyihoz képest nem változik. A tanulónkénti 6 eurós vagy 4 eurós nevezési díjat (attól függően, hogy a kísérő tanár vállal-e teremügyeletet vagy javítást) 2019. április 15-ig kérjük befizetni postai csekken vagy átutalással a Katedra Alapítvány számlaszámára:

SK21 1111 0000 0010 1476 9018

UniCredit Bank Slovakia a. s.

Nadácia Katedra, Palác Duna Palota, Galantská cesta 658/2F, 929 01 Dunajská Streda

Kérjük, hogy tüntessék fel az azonosító számot is (variabilný symbol: 2019001)!

Mindkét befizetési mód esetén kérjük a bizonylat szkennelt képét a döntőbe nevezés elektronikus válaszleveléhez csatolni.

A levelező verseny eredménylistája

a matematikaverseny eredményei


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .