Meghívó a Katedra Irodalomverseny döntőjére

Tisztelt Kollégák, kedves Versenyzők!

A Katedra Irodalomverseny országos döntőjébe mind a két kategóriában 15- 15 csapat kapott meghívást. Név szerint a következők:

Az I. kategóriából a Hirös gyaurok, Czuczorborsók, Kalandorok, Csoda Csajok Csapata, Diósi tökmagok, Nádiposzáták, Végvári lányok, Naplopók, LOL, Kawai pokémonok, Békavári vitézek, Táltosok, Felkelő nap, Könyvmolyok, Micimackók képviselhetik iskolájukat az országos döntőben.

A II. kategóriában a következő csapatok mérhetik össze tudásukat: Gyémánt csapat, Verslábak, Tanárszomorítók, Regényhősök1, Regényhősök2, Alfa Rómeo Júliái, Csillámkecskék, A tizennégykarátos lányok, Diósi fürgék, Nokedlik, Rádiócsönd Szövetség, A három piros ruhás lány, Farkasdi légiósok, Száguldó csajszik, Jómadarak.

A döntőre mindkét kategóriában 2019. május 15-én 9:00 órai kezdettel kerül sor a dunaszerdahelyi Magyar Tannyelvű Építészeti Szakmunkásképző Iskolában (Szabó Gyula utca 1.). Ezúttal is mindkét kategória versenye délelőtt, párhuzamosan zajlik 9:00-től 11:30-ig, majd a közös ebédet követően, várhatóan 13:00-kor kerül sor a eredményhirdetésre.

A döntőn a levelezős fordulókhoz hasonló feladatok megoldása vár a tanulókra, amelyek az eddigi fordulókon megismert szövegek alapján kerülnek összeállításra. Kérem a versenyzőket, a levelezős versenyben megismert szövegeket olvassák át újra figyelmesen.

Kérek minden döntőre bejutott csapatot, hogy április 20-ig e-mailben:

– jelezzék, el tudják-e fogadni a döntőre szóló meghívást

– írják meg pontosan a kísérők nevét (előfordulhat, hogy két csapatot csak egy pedagógus kísér)

– távolabbról érkezők írják meg a szállásigényüket és az érkezésük idejét.

Szintén április 20-ig:

A döntőben való részvétel feltételeként kérjük Önöket, fizessék be az utolsó fordulóhoz szükséges illetéket – csapatonként 10 eurót – a Katedra Alapítvány bankszámlájára, a megfelelő azonosítószám feltüntetésével:

SK21 1111 0000 0010 1476 9018 UniCredit Slovakia a.s.

Nadácia Katedra, Palác Duna Palota, Galantská cesta 658/2F, 929 01 Dunajská Streda

A Katedra Irodalmi Verseny azonosítókódja (variabilný symbol): 2019004

A bizonylat szkennelt képét, kérem, válaszlevélben vagy postán küldjék el a verseny címére: katedra.irodalom@gmail. com VAGY Tóth Mónika, Chladná 84 Topoľníky 93011.

Minden továbbjutónak szívből gratulálok, egyben kitartó felkészülést kívánok az országos megmérettetéshez!

Tóth Mónika


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .