A Selye János Gimnázium diákjainak sikerei a kerületi fizikaolimpián

2019. február 6-án zajlott a fizikaolimpia A kategóriájának kerületi fordulója Nyitrán. A Selye János Gimnázium tanulói évek óta szerepelnek sikeresen, s egyre nagyobb létszámban kapcsolódnak be a versenybe. Az érettségiző negyedikes diákok mellett az alsóbb évfolyamok fizika iránt elkötelezett diákjai is vállalják a többletmunkát és a megmérettetést.

A kerületi forduló 5 eredményes tanulója között 4 gimnazista tanulónk szerepel: Bukor Benedek (VIII.N) 2. helyezés, Morvai Orsolya (IV.C) 3. helyezés – mindketten a verseny győztesei –, Klučka Vivien (IV.A) 4. helyezés, Molnár Mátyás (IV.A) 5. helyezés és Jánosdeák Márk (VII.N), aki a 6. helyen végzett. Szívből gratulálunk a helyezetteknek.

A tudás hatalom, s ezt nem vehetik el tőlük senki. Az országos döntőbe mind a 4 eredményes diákunkat behívták, külön öröm számunkra, hogy Bukor Benedek a kerületi eredmények összesítése alapján az országos 4. helyen áll.

Végezetül köszönetem fejezem ki azon felkészítő tanáruknak, Hevesi Anikó tanárnőnek, aki nagy mértékben hozzájárult diákjai sikeréhez.

Andruskó Imre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .