Újabb sportsikerek

Múlt héten a Selye János Gimnázium diákjai ismét rendkívüli eredményeket értek el a sportversenyek terén, így a szeptemberben megkezdett sikeres időszak tovább folytatódik.

A középiskolások járási röplabdabajnokságán iskolánk fiúcsapata az 1. helyen végzett. A csapat tagjai voltak: (a fényképen balról): felső sor: Gyurenka Ádám, Vermes Ákos, Mészáros Csaba, Halász Viktor, Králik Máté, Hriňa Attila, Jánosdák Márk, Lakatos Áron; alsó sor: Szeles Bence, Pati Nagy Simon, Sánta János, Szalay Mátyás és Lakatos Gergő.

dav

A lányok is kitettek magukért: az előkelő 2. helyen végeztek. A csapat tagjai (a fényképen balról): felső sor: Keszegh Emma, Szakáll Fanni, Mézes Júlia, Karácsonyi Chiara, Csík Margit Csilla; alsó sor: Pálmay Anikó, Vidovenec Klaudia, Uzsák Dóra és Balog Bernadett.

A csapatokat Hengerics Péter tanár úr készítette fel a versenyre. Neki és a csapatoknak is szívből gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

-sjg-


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .