A Selye János Gimnázium csapatai a kosárlabda-bajnokságon

Immár 27. alkalommal szervezték meg 2019. április 11-én Somorján a Szlovákiai Magyar Gimnáziumok Országos Bajnokságát (SZMGOB) kosárlabdában. A sportrendezvényen nyolc fiú- és négy lánycsapat csapott össze egymással.

A fiúk bajnokságát a komáromi Selye János Gimnázium nyerte, a lányok a második helyen végeztek. Az idei tanévben három sportágban öt versenyt szerveztek: kosárlabda (lányok, fiúk), röplabda (lányok, fiúk) és teremfoci (fiúk). A Selye János Gimnázium csapatai négy első és egy második díjat szereztek.

A fiúk csapata: (a fényképen balról – állnak): Gacsal Ákos, Gyuricsek Szilárd, Sárközi Szabolcs, Vermes Ákos, Hriňa Attila, Boros Milán, (lent:) Ganzer Péter, Kacz Jenő, Vida Gergely, Kubovics Máté Gergő.

A lányok csapata: (alsó sor) Pálmay Anikó, Vanya Zsuzsanna, Talian Dominika, Veszprémi Rebeka, Pongrácz Emma, Fehér Fruzsina; (felső sor) Téglás Nikola, Viola Eszter, Nagy Natália, Garai Emese, Uzsák Dóra, Czibor Kinga, Kalmár Annabella, Jakab Adrienn, Fiala Tímea.

Gratulálunk a csapatok minden tagjának és a felkészítő tanároknak: dr. Horváth Fél Szilviának és Paraska Istvánnak!

-sjg-


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .