A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége nyári egyetemei

 Komárom, XXVIII. Jókai Mór Nyári Egyetem 2019. július 8 – 12.

Rimaszombat, II. Rákóczi Ferenc Nyári Egyetem 2019. július 7 – 11.

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége 2019. július 8 – 12. között szervezi meg a XXVIII. Jókai Mór Nyári Egyetemet Komáromban, illetve

II. Rákóczi Ferenc Nyári Egyetemet 2019. július 7 – 11. között Rimaszombatban.

Komáromban 8 szakcsoportot hirdetünk meg, melyek 30 órás programja délelőtti szakcsoportos képzésből és közös délutáni előadásokból áll. Rimaszombatban 4 szakcsoport indítását tervezzük, melyek programja 30 órás tréningszerű képzést tartalmaz, közülük egy akkreditált.

Az egyes tanfolyamok tartalmi felépítése nem teszi lehetővé az átjárást, ezért csak egy továbbképzésre lehet jelentkezni. A csoportok minimálisan 15 bejelentkezett hallgatóval indíthatók, a maximális létszámot az egyes csoportoknál feltüntettük. Az oktatási intézményekben dolgozók mellett valamennyi programra jelentkezhetnek a pedagógiai pályára készülő egyetemi hallgatók is.

Az SZMPSZ XXVIII. Jókai Mór Nyári Egyeteme 2019. július 8-án, hétfőn 11,00 órakor a Jókai Színházban kezdődik, és pénteken 18,30 órakor fejeződik be.

A II. Rákóczi Ferenc Nyári Egyetem 2019. július 7-én, vasárnap, 9,30-kor kezdődik és 2019. július 11-én, csütörtökön fejeződik be. A tanfolyamok elvégzéséről szóló tanúsítványt Komáromban kizárólag pénteken, Rimaszombatban csütörtökön, a zárórendezvényen vehetik át a résztvevők.

Az egyetlen (60 órás) akkreditált képzést Rimaszombatban a Comenius Pedagógiai Intézet és a Hagyományok Háza Hálózat hirdette meg, mely már 2019. június 12-én kezdődik és a nyári egyetem keretén belül fejeződik be.

Jelentkezni, regisztrálni csak elektronikus formában lehet az SZMPSZ honlapján (www.szmpsz.sk) 2019. június 19-én éjfélig.

A rimaszombati akkreditált képzésen résztvevők számára is kötelező az elektronikus bejelentkezés az SZMPSZ honlapján keresztül.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy amennyiben a szakcsoportok mellett feltüntetett létszám betelik, az elektronikus rendszer már nem fogadja el a jelentkezést. Ilyen esetben más, még szabad helyekkel rendelkező szakcsoportot választhatnak a jelentkezők.

A regisztráció során megrendelt ellátást (szállást és étkezést), a kiegészítő programokat is magába foglaló részvételi díj:

  • az SZMPSZ tagok és az egyetemi hallgatók számára 25,00 EUR,
  • nem SZMPSZ tagoknak 50,00 EUR.

A részvételi díjat a jelentkezés elfogadása után átutalással kérjük befizetni az alábbi számlaszámra:

SK 7152000000000012720910,

egyedi azonosító (variabilný symbol): 201903

A megjegyzés rovatba kérjük beírni a jelentkező teljes nevét, csak így tudjuk elfogadni a jelentkezést igazoló dokumentumot.

A Kárpát-medencei pedagógusszövetségek tagjainak a részvétel a nyári egyetem mindkét helyszínén ingyenes.

A XXVIII. Jókai Mór Nyári Egyetemre, illetve a II. Rákóczi Ferenc Nyári Egyetemre a részvételtől való visszalépést csak 2019. június 23-ig áll módunkban elfogadni.

  • forrás: SZMPSZ


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .