Selyés sikerek a röplabdában

Október utolsó hetében a Selye János Gimnázium diákjai ismét rendkívüli eredményeket értek el a sportversenyek terén, így a szeptemberben megkezdett sikeres időszak tovább folytatódik.

A középiskolások SZMGOB röplabdabajnokságán iskolánk fiúcsapata az 1. helyen végzett.

A csapat tagjai voltak: Liška Ádám György I.B Mészáros Csaba III.B Lévay Máté I.A Jánosdeák Márk VIII.B Gyurenka Ádám VIII.N Vermes Ákos IV.A Halász Viktor VIII.N Szeles Bence VIII.N Krázik Máté IV.C Szalai Mátyás II.A Hriňa Attila IV.C Lakatos Gergő VI.N.

A lányok a nagyon dicséretes 2. helyen végeztek.

A csapat tagjai: Balog Bernadett IV.B Diósi Fanni VIII.N Keszegh Emma II.C Karácsonyi Chiara IV.B Pálmay Anikó III.B Gelle Fanni I.A Gelle Dóra I.A Páczer Viktória I.D Gergely Zsófia I.A Vanya Zsuzsa V.N.

A bajnokság házigazdája az ipolysági Szondy György Gimnázium volt. Köszönjük a szervezést és a kedves vendéglátást. A csapatokat Hengerics Péter tanár úr készítette fel a versenyre. Neki és a csapatoknak is szívből gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

Andruskó Imre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .