Újabb selyés sikerek a Vámbéry Ármin Idegen Nyelvi versenyen

A dunaszerdahelyi Vámbéry Ármin Gimnázium az idei évben immár 20. alkalommal szervezte meg a Vámbéry Ármin Idegen Nyelvi Versenyt, mely a Vámbéry hét keretén belül került megrendezésre 2019. november 12-én, amelyre a komáromi Selye János Gimnázium tanulói is meghívást kaptak.

A verseny a magyar tanítási nyelvű alapiskolák 8–9. osztályos diákjainak, valamint a középiskolák diákjainak megmérettetésére szolgált német és angol nyelvből.

Mint minden évben, gimnáziumunk idén is nagyon eredményesen szerepelt. Német nyelvből a B+ kategóriában 1. helyezést ért el Kovarčík Sára (VIII.N), aki a vándorserleget is megszerezte. Az A kategóriában 3. helyezett lett Kovarčík Beáta (V.N) illetve a B kategóriában 2. helyet szerzett Pinke Andrea (VIII.N). A C kategóriában Boros Milán (IV.N) érte el a 2. helyezést.

Angol nyelvből a B+ kategóriában Fenyvesi Olívia (III.A) a dobogó 2. helyén végzett. Iskolánkat képviselték még: Kucsora Vivien (VI.N), Szabó Zsolt (VIII.N), Juhász Luca (IV.N) és Ollé András (IV.N). Minden diákunknak szívből gratulálunk a szép eredményekhez és az iskolánk példás képviseletéhez.

Mgr. Szüllő Lívia


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .