Sportsikerek a Selye János Gimnáziumban

Az elmúlt hetekben sem állt meg az élet a sportversenyek terén a komáromi Selye János Gimnáziumban.

November 21-én került sor a középiskolás fiúk futsal járási döntőjére. A versenyen rendkívül izgalmas meccsek zajlottak, végül a Selye János Gimnázium a 10 csapat közül az előkelő 3. helyen végzett. A csapat résztvevői: Bagita Benedek, Beke Bálint, Beke Zsolt, Cagala Dávid, Farkas Csaba, Gál Márk, Hollósi Csaba, Jánosdeák Márk, Lesko Levente, Molnár Zoltán, Nagy Dávid, Szegi Erik és Pleva Levente voltak. A csapat felkészítője dr. Gyurenka István tanár úr.

November 25-én zajlott a járási asztalitenisz középiskolás lányok bajnoksága. A csapat tagjai: Fehér Fruzsina Anna, Szabó Csilla, Szigeti Fanni és Téglás Panna voltak, akik kemény küzdelemben, mindvégig izgalmas játszmák után az 1. helyen végeztek. Járási győztesként iskolánkat a kerületi fordulóban képviselik. Felkészítőjük Diósi Viktor tanár úr.

November 27-én Surányban zajlott a tollaslabda középiskolás lányok kerületi döntője, ahol iskolánkat két diáklány képviselte: Fonód Lilla és Bencsik Eszter, akik hét csapatból a 3. helyen végeztek. A csapat kísérője Fonód Tibor igazgatóhelyettes volt.

Csapatainknak gratulálunk az elért helyezésekhez, és további sok sikert kívánunk!

Andruskó Imre


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .