Nyílt nap a nyolcosztályos gimibe készülő diákoknak a Selye János Gimnáziumban

A komáromi Selye János Gimnáziumban 2020. szeptember 1-jétől folytatódik a nyolcéves gimnáziumi oktatás az alapiskolák 5. osztályát befejezett tanulók részére. Mivel ez a középiskolai oktatási forma az új iskolatörvény alapján számos újdonságot tartalmaz az érintett szülők és gyermekeik számára, a gimnázium igazgatósága 2020. február 25-én (kedden) nyílt napot rendez az érdeklődők, az ide jelentkezni szándékozó ötödikes diákok számára a gimnázium épületében. A délelőtt 800–1000 illetve délután 1600–1800 program keretében bemutatjuk intézményünket, az itt folyó oktatás formáit és lehetőségeit. A tájékoztató középpontjában természetesen a nyolcéves gimnázium óraterveinek, célkitűzéseinek és a felvételi követelményeinek a bemutatása áll majd. Délelőtt a diákok óralátogatásokon is részt vesznek, a szülők és pedagógusok kötetlen beszélgetés során választ kaphatnak érdeklődő kérdéseikre.

A 2020/2021-es tanévben Nyitrai Tanügyi Hivatal döntése értelmében 24 diákot vehetnek fel a komáromi magyar gimnázium leendő prímó osztályunkba.

A nyílt napra szeretettel várnak minden érdeklődőt.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .