Országos döntőben a selyés gimnazisták

A középiskolások járási kézilabda-bajnokságán iskolánk lánycsapata az 1. helyen végzett. A csapat tagjai voltak: (felső sor) Mészáros Dóra, Pászto Laura, Fehér Fruzsina Anna, (alsó sor) Tóth Réka, Vanya Zsuzsanna, Veszprémi Rebeka, Garai Emese, Kalmár Annabella, Fiala Tímea, a csapat további tagjai még: Viola Eszter, Jakab Adrienn. A csapatot dr. Horváth Fél Szilvia tanárnő készítette fel a versenyre, amely a kerületi fordulóban képviseli majd iskolánkat.

A középiskolások kerületi kosárlabda-bajnokságán iskolánk lánycsapata az 1. helyen végzett. A csapat tagjai voltak: (felső sor) Jakab Adrienn, Koczkás Eszter, Pásztó Laura, Vanya Zsuzsanna, Rácz Lili, Viola Eszter, (alsó sor:) Pálmay Anikó, Mészáros Dóra, Fehér Fruzsina Anna, Kalmár Annabella, Garai Emese. Ezt a csapatot is dr. Horváth Fél Szilvia tanárnő készítette fel a versenyre, amely az országos bajnokságon képviseli majd iskolánkat.

A tanárnőnek és mindkét csapatunknak szívből gratulálunk, és további sok sikert kívánunk!

-sjg-


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .