A Katedra Matematikaverseny eredményei

Tisztelt Kollégák, kedves Versenyzők!

A XXV. Katedra Matematikaverseny elődöntőit két helyszínen rendeztük: az egyiket április 2-án (csütörtökön) a Rozsnyói Református Egyházközség Alapiskolájában  (Ul. Kozmonautov 2), a másikat április 3-án (pénteken) a Zselízi Magyar T. Ny. Alapiskolában (Komenského 1). Az elődöntőn minden olyan versenyző részt vehetett, aki legalább 66 pontot szerzett a levelező fordulókban. A benevezhető tanulók sorát a táblázatban félkövérrel szedtük. Egy iskola ugyanazon évfolyamából az elődöntőbe legfeljebb 3 tanulót lehetett nevezni. Azoknak a versenyzőknek, akik a Katedra Matematikaverseny 2018/2019-es évfolyamában az országos döntőn I. díjas minősítést szereztek, és az idei levelező versenyen is megszerezték a szükséges pontszámot, nem kellett részt venniük az elődöntőn, ők a tavalyi eredményük alapján egyenes ágon nevezhetők a május 7-i, dunaszerdahelyi országos döntőbe. Ezek a tanulók: a VI. osztályosok közül: Kiss Gergely (Dunaszerdahely), Raj Tamara (Zselíz), Molnár Zoltán Dániel (Komárom, SJG) a VII. osztályosok közül: Baráth Anna (Komárom, MuAI), Ďurčovič Ádám (Komárom, SJG), Lieskovský Dominika (Vágsellye), Fekete Ákos (Lakszakállas) a VIII. osztályosok közül: Varga Domonkos (Komárom, Marianum), Vistan Bence (Kassa), Bresztyák Jázmin (Szentpéter), a IX. osztályosok közül: Bajcsi Boglárka (Lakszakállas), Záhorský Orsolya (Ipolyság, PLAI). A döntőbe egyenes ágon bekerülő versenyzők nevét az eredménylistákon *-gal és dőlt betűvel jelöltük.

              A döntőbe került tanulók névsorát a két elődöntő kiértékelése után közöljük/közöltük néhány nappal az elődöntők után e-mail-ben. Idén természetesen az országos döntőbe ugyanannak az iskolának ugyanabból az évfolyamából több tanulója is bekerülhet. Az országos döntőben való részvétel nevezési díja a tavalyihoz képest nem változik. A tanulónkénti 6 eurós vagy 4 eurós nevezési díjat (attól függően, hogy a kísérő tanár vállal-e teremügyeletet vagy javítást) 2020. április 17-ig kérjük befizetni postai csekken a Katedra Alapítvány számlaszámára:

SK21 1111 0000 0010 1476 9018 Unicredit Bank Slovakia a. s. Kérjük, hogy tüntessék fel az azonosító számot is (variabilný symbol: 2020001)!

Mindkét befizetési mód esetén kérjük a bizonylat szkennelt képét a döntőbe nevezés elektronikus válaszleveléhez csatolni. A nevezési ívet a versenyszervező e-mailcímére (horvath.geza@slovanet.sk) kell elküldeni.

— RNDr. Horváth Géza —

A részletes eredmények az alábbi dokumentumban érhetőek el:


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .