KaranTéma – interaktív oktatási online alkotóműhely

A járványhelyzet miatt életbe lépett távoktatás hatékonyabb és innovatívabb megvalósulása érdekében szakemberekből álló önkéntes csapat egy interaktív online alkotóműhelyt hirdet meg április 4-ére, szombatra.

A KaranTéma névre keresztelt innovatív alkotóműhely célja összegyűjteni azokat a tapasztalatokat, amelyek az iskolák zárva tartásának idején lehetővé teszik, hogy a tanárok, diákok és szülők szakemberekkel karöltve megoldásokat dolgozzanak ki az új kihívások tükrében.

A projekt nem csak a távoktatás módszertanára kíván koncentrálni, hanem a széles problémakör minden szintjén igyekszik azonosítani a megoldandó kérdéseket, amelyekre a több területről érkező szereplők együtt találhatnak válaszokat. A kezdeményezés a diákok számára pénzjutalommal járó versenyt is magában foglal.

A jelentkezéshez előzetes regisztráció szükséges, amely az alábbi link alatt érhető el: https://karantema.sk/jelentkezes/

Arra kérjük, amennyiben érdeklődik a kezdeményezés iránt, regisztráljon, illetve, ha módjában áll, akkor továbbítsa a felhívást.

Az alkotóműhellyel kapcsolatos további információkat a kezdeményezés honlapján és Facebook-oldalán talál. (https://karantema.sk/https://www.facebook.com/FRDCSlovakia/)

Üdvözlettel,
a Karantéma alkotóműhely csapatának nevében
Lelovics Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .