Szülőföldön magyarul: változik a kérelmek leadási határideje

A Bethlen Gábor Alapkezelő által a 2019/2020. tanévre, 2020. március 5-től meghirdetett „Szülőföldön magyarul” támogatási program pályázati felhívásait mind a hat régióban – a COVID-19 okozta világjárvány kapcsán bevezetett intézkedések miatt, melyek nem teszik lehetővé a támogatási igények eredetileg tervezett benyújtását –, indokolttá tették a kérelmek benyújtási időszakának meghosszabbítását.

A „Szülőföldön magyarul” támogatási program pályázati felhívások esetében a Bethlen Gábor Alap felett rendelkező Bizottság 28/2020 (04.16.) határozata értelmében a 

2019/2020-as tanévre igényelhető támogatásokra vonatkozóan 2020. március 5. – 2020. október 30. közötti időszakban teszi lehetővé a támogatási kérelmeket benyújtását.

A támogatási kérelmek utolsó postára adási dátuma: 2020. október 30. 

Tájékoztatjuk a pályázókat, hogy csak az SZMPSZ által kinyomtatott, gyűjtőhelyeken átvett és kitöltött adatlapokat áll módunkban elfogadni. Kérjük az érintetteket, hogy az átvett adatlapokat töltsék ki és nyújtsák be a megadott határidőig a kötelező mellékletekkel együtt.

Az adatlapokat az iskolák megnyitása után azonnal szállítjuk a gyűjtőhelyekre.

A Felhívást, az Adatlapokat, a Gyűjtőhelyek jegyzékét itt találják.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .