Nyári szakmai gyakorlatok főiskolásoknak, egyetemistáknak

A Diákhálózat idén nyáron is számos szakmai gyakorlatokat kínál a felsőoktatásban tanulóknak. Társadalomtudományi kutatások, webfejlesztés, marketing és újságírás is van a terítéken.

Danube EuroConsulting think-tank

Érdekel a falunak, városnak és régiónak a fejlődése ahol élsz? Foglalkoztat a turizmus vagy épp a kultúra? Talán az oktatás és a szociológia? Szeretnéd elemezni a szlovákiai falvak, városok és régiók helyzetét különféle szempontok alapján? Érdekelnek a társadalmi és gazdasági folyamatok? Szeretnéd kipróbálni magad, hogy milyen a freelancer élet egy notebokkal a kávéház wifi hálózatán, vagy akár otthon a szobád kényelmében? Megismernéd, hogy milyen akár digitális nomádnak lenni? Gondolkoztál azon, hogy miként lehetne megismerni a pályázatok világát a gyakorlatban? Esetleg saját környezeted is szeretnéd forráshoz juttatni sikeres pályázatok által? CSATLAKOZZ a Danube EuroConsulting think-tank SZAKMAI GYAKORNOKI PROGRAMJAIBA, ahol gyakornokként bővítheted szakmai tudásodat, megismerkedhetsz a társadalomkutatás számos területével, kipróbálhatod magad szakértőként, elemzőként, tervezőként. Folyamatosan várjuk a társadalom-, gazdaság-, politika- és jogtudományi, nemzetközi tanulmányok, szociológia és egyéb szakos főiskolások/egyetemisták jelentkezését a lelkes.phd@gmail.com címen és a +421 905 836 049 telefonszámon (honlap: www.danubecon.eu). A Danube EuroConsulting think-tank szakmai gyakorlatainak célja, hogy színvonalas gyakorlati munkatapasztalatot szerezzetek, ezáltal nagyobb esélyetek legyen a későbbi elhelyezkedésben, karrierépítésben. VÁRUNK MINDEN DIÁKOT, aki értékes tapasztalatokat szeretne szerezni a szakmai gyakorlata során. Szakértőink segítenek mindenkit a know-how és a tapasztalataik átadásával.

WADO digitális ügynökség

A WADO digitális ügynökség nyári szakmai gyakorlatot kínál marketing és webfejlesztés iránt érdeklődők számára! Jellemzően 2-4 hét között van a náluk töltött gyakorlat időtartama, de felkészültebb jelentkezővel (programozó, marketinges, grafikus) akár egész nyáron együtt tudnak működni. Éles projekteken való együttműködés során anyagilag honorálják a náluk töltött időt, illetve az ebéd költségét is fedezik.

JELENTKEZÉS: dhszakgyak@gmail.com

PÁRKÁNY ÉS VIDÉKE HAVILAP

A Párkány és vidéke / Štúrovo a okolie havilap gyakornoki pozíciót kínál a SzakGyakra jelentkezőknek. A kétnyelvű havilap főként a város és környékbéli falvak híreivel foglalkozik, ezért előny, ha ismered a térséget. A gyakorlat riportok, helyszíni tudósítások készítését foglalja magában, valamit szerkesztői munkából is kiveheted a részed. A pontos feladatokat hónapról hónapra a főszerkesztővel közösen találhatjátok ki. A cikkek után a lap szabályzata szerinti honoráriumot is megkapod.

Weboldal, Facebook

Jelentkezés: dhszakgyak@gmail.com


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .