BÁTOR TÁBOR idén nyáron online formában

Az alábbiakban a szervezők szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtónyilatkozatát közöljük:

Az elmúlt hónapokban sokat dolgoztunk a Bátor Tábor „onlineosításán”. Április óta közel 600 résztvevője volt (magyar, szlovák, cseh és lengyel) online programjainknak. Ezek a foglalkozások képezték eddig a Digitális Bátor Tábor alapjait, és most elindítottuk online tudástárunkat, ahol például gyerekeknek és felnőtteknek is szóló kis- és nagycsoportos játékötletet gyűjtöttünk össze, megmutatjuk, mire épül a módszertanunk, amely a mindennapi életben is segíthet akár pedagógusoknak, akár szülőknek. Az oldal folyamatosan frissül újabb és újabb tartalmakkal!

Az oldalon keresztül továbbra is lehet jelentkezni az online programjainkra, ahol bár a kapcsolattartás online, de a résztvevők együtt szerezhetnek közös élményeket a saját otthonukban, kertjükben vagy akár nyaralás alatt. (És ez nem csak az érintett gyerekeknek érhető el, hanem olyan családoknak is, akik szerencsére nem küzdenek súlyos vagy krónikus betegséggel: van bárkinek elérhető online programunk is.) Emellett sok hasznos tippet, akár eszköz nélküli játékot, beszélgetés-indító struktúrát is talál az idelátogató. Egyelőre magyar nyelven érhető el az oldal, hosszú távon tervezzük, hogy szlovák (és angol, cseh, lengyel) nyelvű verzió is lesz. Az új oldal alapját a Bátor Tábor hatvani táborhelyének térképe adja, ahol a különböző helyszínekre kattintva más-más tartalmakkal találkozhatnak az érdeklődők.

Az oldal itt érhető el:

Ezen a linken még több információt találnak az érdeklődők.

https://batortabor.hu/2020/07/02/megnyitotta-kapuit-a-digitalis-bator-tabor/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .