A Selye János Gimnázium diákjainak sikere a Középiskolai Matematika és Fizika Lapok (KÖMAL) pontversenyében

A 2019/20-as tanévben is zajlottak a KÖMAL folyóirat pontversenyei fizikából és matematikából. A Selye János Gimnázium tanulói évek óta szerepelnek sikeresen, s egyre nagyobb létszámban kapcsolódnak be ezekbe a versenyekbe. Az érettségiző negyedikes diákok mellett az alsóbb évfolyamok matematika és fizika iránt elkötelezett diákjai is vállalják a többletmunkát és a megmérettetést.

A P jelű elméleti fizikai feladatok versenyében Téglás Panna 4. helyen, a G jelű fizikagyakorlatok versenyén Szabó Réka 7. helyen, és a C jelű matematikai gyakorlatok versenyében szintén Szabó Réka 10. helyen végeztek.

Dicséretben a következő tanulók részesültek: a C jelű matematikai gyakorlatok versenyében Téglás Panna, Schiller Bence és Klepáček László; a G jelű fizikagyakorlatok versenyében Vanya Zsuzsanna, Klepáček László és Pleva Levente; és a KÖMAL fizikai kísérleti versenyében Farkaz Zsolt Marcell és Ódor Tamás.

Végezetül köszönetem fejezem ki azon felkészítő tanároknak, akik hozzájárultak a diákok sikereihez.

Andruskó Imre, az SJG igazgatója


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .