A járvány miatt elmarad a Komáromi Magyar Gimnázium Öregdiákjainak és Tanárainak Baráti Köre taggyűlése

A Komáromi Magyar Gimnázium Öregdiákjainak és Tanárainak Baráti Köre értesíti tagságát és a tevékenységük iránt érdeklődő nagyközönséget, hogy tekintettel a koronavírus-járvány miatt bevezetett szükségállapotra és a tömegrendezvényekre vonatkozó létszámkorlátozásra, 2020. október 17-ére tervezett tagsági gyűlését nem tartja meg.

Az elnökség döntését – észlelve a járvány elmúlt hetekben történő rohamos terjedését – a 2020. szeptember 21-i elnökségi gyűlésen hozott határozat is alátámasztja.

Az elmaradó tagsági gyűléssel kapcsolatban a vezetőség a további határozatokat hozta:

  • A Komáromi Öregdiák című hírlevél ez évi 3. száma októberben jelenik meg, amelyben helyet kap a tevékenységről szóló elnöki beszámoló és a 2021. évi munkaterv is.
  • A tagsági gyűlés 2021 első negyedévére tolódik – természetesen figyelembe véve a járvánnyal kapcsolatos helyzet alakulását.
  • Ha a körülmények megengedik, a 2020-as év hátralevő részében minden hónap harmadik hétfőjén a vezetőségi gyűlések megvalósulnak, biztosítva a Baráti Kör folyamatos működését.

A Baráti Kör vezetősége a kialakult sajnálatos helyzet miatt köszönetét fejezi ki minden tagtársának a megértésért.

A vezetőség


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .