A Selye János Gimnázium diákjai a járási angol nyelvi olimpián – 2020/2021

Minden évben nagy izgalommal készülünk az angol nyelvi olimpia járási fordulójára. Idén ez még hatványozottabban volt igaz. Angol nyelvből nagyon gyér a megmérettetés lehetősége, sőt idén a Best in English nemzetközi online verseny is elmaradt, melyen iskolánk az élbolyban szokott végezni egyéni és csapatmunkában, Szlovákiában és nemzetközi szinten egyaránt. Idén az angol olimpia járási fordulója is az online térben zajlott, illetve a versenyzők az otthonuk csendjében kapcsolódtak és oldották meg a feladatokat. A szóbeli részt el is törölték, ezért némi kétely felmerül, hogy betartotta-e minden résztvevő a fair-play szabályait, ha nem látta, nem figyelte őket senki, mert „no camera” helyzetben dolgoztak.

Iskolánkat a következő diákok képviselték:

1A kategória Magyarics Amina Emma (II. N),

1B kategória Sovinsky Ákos Tamás (III.N),

2A kategória Szabó Bence (II.A) és

2B kategória Domonkos András (IV.A).

Diákjaink fantasztikusan, becsületes munkával helytálltak, és ezért mérhetetlenül büszkék vagyunk rájuk.

A „kicsik” – Amina a 4. helyen és Ákos is a 4-5. megosztott helyen – sikeres megoldók voltak, és az élmezőnyben végeztek; csak úgy, mint Szabó Bence sikeres megoldó a 2. helyen, Domonkos András pedig kategóriája győzteseként képviselheti az egész járás diákságát a kerületi fordulóban.

A következő szint is az online térben zajlik majd, ám visszakerül a szóbeli megmérettetés is.

Köszönjük minden versenyzőnk munkáját és kiváló teljesítményét, Andrásnak pedig sok sikert kívánunk a kerületi fordulóban! Hajrá Selye gimi!

PaedDr. Farkas Enikő, az angol nyelvi  munkaközösség vezetője

A képeken: Domonkos András, a győztes; valamint Iskolai forduló az online térben


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .