A Selye János Gimnázium diákjainak sikere a Nyitrai kerületi on-line matematikaolimpián

2021. január 12-én zajlott a matematikaolimpia A kategóriájának kerületi fordulója Nyitrán. Idén a COVID19 járvány következtében ismét on-line formában. A Selye János Gimnázium tanulói évek óta szerepelnek sikeresen, s egyre nagyobb létszámban kapcsolódnak be a versenybe. Az érettségiző negyedikes diákok mellett az alsóbb évfolyamok matematika iránt elkötelezett diákjai is vállalják a többletmunkát és a megmérettetést. A kerületi fordulót egy házi, egy zárthelyi iskolai forduló előzte meg.

A kerületi on-line forduló 34 résztvevője közül heten lettek eredményesek: Csaplár Viktor, a gimnázium magántanulója, 1. helyezett és a verseny győztese lett.

Szívből gratulálunk a győztesnek, valamint Beke Zsoltnak, Téglás Pannának, Jakab Bélának, Simonics Bencének, Bencsik Eszternek, Borvák Annamáriának, Gyuricsek Szilárdnak, Vitálos Ágnesnek, Domonkos Andrásnak és Keresztes Leventének, a Selye János Gimnázium diákjainak.

Az országos döntőben sok sikert kívánunk Csaplár Viktornak, aki tavaly is nagy sikereket ért el: Szlovákiát képviselte az online nemzetközi moszkvai matematikaolimpián.

Végezetül köszönetem fejezem ki azon felkészítő tanároknak, akik hozzájárultak a diákok sikereihez.

Andruskó Imre, az SJG igazgatója


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .